Efter att ha pausat några år för annan verksamhet, så är jag nu otroligt inspirerad igen att få hjälpa blivande brudpar med alla bestyr inför bröllopet! 

Ställde ut på "Bröllopsfeber" i Stockholm i slutet av februari, om du såg mig där? Låter mina gamla blogginlägg ligga kvar ändå, även om de inte är helt "purfärska". 

Etiketter: nystart!

Pausar verksamheten för andra uppdrag, återkommer så snart dessa avrundats.

En av tårtorna som Thora visar på mässan En av tårtorna som Thora visar på mässan

Vi har en helt suverän tårtmakare,  fantastiskt duktig. Thoras Tårtor drog hon igång för något år sedan, efter att ha genomfört en toppenutbildning i New York och slutat med bästa betyg man kan få på den utbildningen. Thora är en riktig entusiast, och nu har hon hittat det som verkligen tar tillvara alla hennes kompetenser på en gång. Kom till Bröllopsmässan på Grand, sista chansen nu i morgon söndag 24 januari, och träffa oss alla utställare med inspirerande idéer, här visas det bästa du kan hitta i branchen. Allt på ett ställe, magnifika Grand Hotell i Stockholm!
Mig hittar du i vackra Spegelsalen i Bröllopsakademins monter. Bröllopsakademin där jag utbildat mig till brölopskoordinator. 

Fredag 22/1 från 17.00 finns jag i Bröllopsakademins monter på Bröllopsmässan på Grand i Stockholm. Passa på att träffa mig där, och ställ frågorna som du funderar över


Där kan du också hitta många andra leverantörer till bröllopet, missa inte 
modevisningarna! 
Mer info på Bröllopsmässans  hemsida.

Nu har den här nya designen ersatt min tidigare hemsida. Det blev några turer för att lyckas få det att fungera på rätt sätt med tvåspråkigheten, men lyckades till slut. Har lärt mig ännu mera nu hur man kan utnyttja olika finesser i Hemsida24 som smidigt verktyg! 
Hör gärna av dig om du har synpunkter!

Tycker det är lika bra att översätta sidorna innan jag publicerar min nya hemsida. Förra sidan hade ju både svensk och engelsk version, och det är den jag ersätter när den här publiceras.
Of course I have to translate all the pages to english before publishing my new home page, you have to wait a few more days...

foto: Magnus Aronsson foto: Magnus Aronsson

Nu i helgen blir det tärnmöte hemma hos blivande bruden. Förbereder det vi ska gå igenom tillsammans, så att alla vet vad som ska ske när den stora dagen kommer! Viktigt med förväntningarna från olika håll, och att de viktigaste personerna har samma bild av bröllopet, och samma känsla för vad de förväntas göra, både före bröllopet under vigseln och efteråt vd festen! 

Vigselceremonin kan ju utformas på så många olika sätt. Bilden här ovan är länkad till vad Svenska kyrkan föreslår. Den slutgiltiga personliga utformningen skapas i samarbete med den präst som ska viga brudparet!

Sofia Vergaras och Joe Manganiellos bröllopstårta (klicka på bilden, länkad till mera bröllopsbilder!) Sofia Vergaras och Joe Manganiellos bröllopstårta (klicka på bilden, länkad till mera bröllopsbilder!)

Publicerar min nya hemsida, och de första blogginläggen handlar om intrycken från min resa till New York. Det blev besök på bröllopsmässor och i bröllopsbutiker, träff med designers, bröllopskoordinatorer, vigselförrättare och andra som också jobbar med bröllopsarrangemang.
Som första "teaser" måste jag berätta om de vita orkidéerna på den enorma bröllopstårtan på Sofia Vergaras bröllop, "Gloria" i Modern Family. De orkidéerna har jag sett i verkligheten, vid mitt besök där dessa fantastiska tårtor tillverkas! En hisnande känsla, jag har sett de blommorna IRL!