Thebe Consulting

Startade mitt företag Thebe Consulting i samband med att jag slutade på Enator (nu Tieto), för att kunna fortsätta hålla deras kurser i projektstyrning PPS. Framförallt de internationella kurserna på engelska hade man inte så många som gjorde då. Att ha struktur  i grunden och en bra kommunikation betyder mycket när man driver aktiviteter mot gemensamma mål, det gäller även vid  bröllopsplanering!

Thebe Wedding & Events hette från början det som nu utvecklats till Bröllop i Sigtuna, och där jag idag lägger mitt huvudfokus. Men jag har fortfarande ett brett spektrum av intressen och kan tänka mig att plocka upp fler av dem inom ramen för mitt registrerade företag Thebe Consulting.

Thebe IT Consulting är en fortsättning på min tidigare yrkesverksamhet som IT-konsult. Där kan jag tänka mig att ta uppdrag inom branschen om det känns tillräckligt lockande. Har bl a skapat hemsidor sedan mitten av 90-talet, men plockat upp detta igen lite på skoj! Gjorde hemsidan för Sigtuna Stads Företagare i våras, och har nu förnyat min egen med annat verktyg. Har för övrigt drivit stora IT-projekt i mål som erfaren projektledare, en karriär jag hoppade av för att göra något roligare! Senaste hemsidan är den för Sigtuna Kulturgård, skapad hösten 2018.

Thebe Arts & Crafts får stå för den konstnärliga delen, där jag bl a målar i olja. Genom den verksamheten kom jag i kontakt med Sigtuna Kulturgård, där jag numera är ordförande i den ideella föreningen. Hoppas få lite mer tid över för min konstnärliga utveckling längre fram, just nu finns inte den tiden. Sigtuna Kulturgård har fått mycket fokus senaste åren 2018-19, men nu satsar jag på bröllop igen från 2020!

Thebe Gardening, står för mitt stora trädgårdsintresse. Har dragit igång odlingar framför Sigtuna Kulturgård och arrangerar växtbytardagar där höst och vår. Blev sommaren 2015 med i styrelsen för nybildade Sigtuna trädgårdsförening. Där avrundade jag engagemanget i början på 2019, för att fokusera på Sigtuna Kulturgård, och ta tag i en hel del som behövde vidareutvecklas där! 

Här kan du se mer information om PPS på Tietos hemsida idag.


Jag finns även på facebook med 
​Bröllop i Sigtuna  Detta var den första jag gjorde med ett för mig helt nytt verktyg, som styrelsemedlem i Sigtuna Stads Företagare
Sigtuna Kulturgård är ett galleri och en utställningslokal mitt i Sigtuna intill Stadshotellet. Där finns även en liten butik och ett populärt sommarkafé, Plåt-Pelles.

Sigtuna Trädgårdsförening
på Facebook.