Thebe Consulting

Startade mitt företag Thebe Consulting i samband med att jag slutade på Tieto, för att kunna fortsätta hålla deras kurser i projektstyrning PPS. Framförallt de internationella kurserna på engelska hade man inte så många som gjorde då. Att ha struktur  i grunden och en bra kommunikation betyder mycket när man driver aktiviteter mot gemensamma mål, det gäller även vid  bröllopsplanering!

Thebe Wedding & Events hette från början det som nu utvecklats till Bröllop i Sigtuna, och där jag idag lägger mitt huvudfokus. Men jag har fortfarande ett brett spektrum av intressen och kan tänka mig att plocka upp fler av dem inom ramen för mitt registrerade företag Thebe Consulting.

Thebe IT Consulting är en fortsättning på min tidigare yrkesverksamhet som konsult och IT-projektledare, se LinkedIn för . Där kan jag ta uppdrag inom branschen om det känns tillräckligt lockande. Har bl a skapat hemsidor sedan mitten av 90-talet, men plockat upp detta igen lite på skoj! Gjorde hemsidan för Sigtuna Stads Företagare, och har nu förnyat min egen här, återigen. Har för övrigt drivit stora IT-projekt i mål som erfaren projektledare, en karriär jag hoppade av för att göra något roligare! Hjälper även brudpar skapa en hemsida inför sitt event.

Thebe Arts & Crafts får stå för den konstnärliga delen, där jag bl a målar i olja. Genom den verksamheten kom jag i kontakt med Sigtuna Kulturgård, där jag engagerat mig under 10 år, bl a som ordförande i den ideella föreningen. Hoppas nu få lite mer tid över för min konstnärliga utveckling längre fram. Sigtuna Kulturgård har fått mycket fokus senaste åren, men nu satsar jag på bröllop igen från 2022!

Thebe Gardening, står för mitt stora trädgårdsintresse. Har tidigare haft odlingar framför Sigtuna Kulturgård och arrangerat växtbytardagar där höst och vår. Blev sommaren 2015 med i styrelsen för nybildade Sigtuna trädgårdsförening. Där avrundade jag engagemanget i början på 2019, med ett föredrag om pioner, en av mina passioner

Här kan du se mer information om PPS på Tietos hemsida idag.


Jag finns även på facebook med 
​Bröllop i Sigtuna  Detta var den första jag gjorde med ett för mig helt nytt verktyg, som styrelsemedlem i Sigtuna Stads Företagare och det har blivit fler med tiden. Idag finns flera verktyg och mallar som förenklar produktionen.
Sigtuna Kulturgård är ett galleri och en utställningslokal mitt i Sigtuna. Där fanns även en liten butik och finns ett populärt sommarkafé, Plåt-Pelles med utsikt ner emot Mälarens vatten.

Sigtuna Trädgårdsförening
på Facebook.